Wie ben ik ?

Mijn naam is Dion Schuddemat. Geboren op 1 november 1992, een enthousiaste, freelance licht en geluid techneut die tot het moment dat ik erachter kwam wat ik leuk vond geen idee had wat ik moest in het leven. Ik ben blij dat ik zowel grote theater- en evenementen producties als kleinere producties zoals bruiloften en feesten mag verzorgen. Mijn kennis en passie voor licht en geluid komt in alles wat ik doe weer terug. Verklaar me voor gek maar ook thuis in de woonkamer zit ik wel eens met lampen of speakers te spelen. Tegenwoordig woon ik in Alphen aan den Rijn en heb ik mijn spullen opgeslagen in Hazerswoude-dorp. Ik ben me gaan focussen op de verhuur van licht en geluid omdat ik merkte dat ik dat vooral erg leuk vind om te doen!

U kunt mij volgen op social media via Instagram Facebook

Wat doen wij?

In principe verzorgen wij de techniek voor alle soorten evenementen, van groot tot klein. Denk hierbij aan:
Bruiloften, Verjaardagsfeesten, Schoolfeesten, Huisfeestjes, Dorpsfeesten, Tuinfeesten, Bedrijfsevenementen, Zakelijke powerpoint presentaties, Jaarcijfers presentatie, Theater productie’s, Festivals en nog veel meer.

Alles wat u graag zou willen kan tot in perfectie worden uitgevoerd met de juiste apparatuur wordt elke gelegenheid precies zoals u zich had voorgesteld.

Het is belangrijk om van tevoren goed in te schatten wat er nodig is om de juiste sfeer te creëren op uw feest of evenement. Sfeer is heel goed te creëren met licht en geluid maar daar tegenover staat ook dat het anders kan uitpakken dan u verwacht had. Ik vind het daarom heel belangrijk om goed te overleggen wat de verwachtingen zijn.

Opdrachtgevers